Agenda

7 november
Marktdag - Klimaatneutraal en Circulair inkopen

Alle deelnemers aan de GDCI mogen ook gratis meedoen met de Leernetwerken Klimaat en Circulair Inkopen van PIANOo en RWS. Hoewel de focus in de Leernetwerken ligt op de inkoop door overheidsorganisaties, mogen bedrijven die onderdeel uitmaken van de GDCI ook deelnemen voor hun eigen inkooptrajecten. Relevante thema's en categorieën zijn: interne organisatie, impactmeting en monitoring en samenwerking met de markt, bouw, GWW, bedrijfskleding, kantoorinrichting en catering.

Het eerstvolgende leernetwerk is op donderdag 7 november van 09.30 uur - 17.00 uur, in de van Nelle Fabriek Rotterdam. 
Dagvoorzitter Annemarie van Gaal gaat de dialoog aan met bestuurders van o.a. het Ministerie I&W, MVO Nederland, Unilever en VNO-NCW. Ga vervolgens in een kleine en intieme setting het gesprek aan met publieke opdrachtgevers in jouw sector en deel ervaringen en werk gezamenlijk aan oplossingen.

Meer informatie vind je hier.

Coaching

Wil je persoonlijk contact over de voortgang van de inkoopprojecten? Dat kan natuurlijk. Stuur een mailtje naar projectmanager Circulaire economie Marieke Wijbenga op m.wijbenga@mvonederland.nl.

Wegwijzer Circulair Inkopen

De Wegwijzer Circulair Inkopen beschrijft uitgebreid de stappen die je kunt doorlopen om je circulaire inkoopproject vorm te geven. De tool bevat veel tips voor concrete actie. We werken dit jaar aan een update. Als GDCI-deelnemer is je input van harte welkom! Deze kun je mailen naar Rosa Peek (PAINOo).