Activiteiten

Community of Practice

Hoe staat het met de pilots? Tijdens de Community of Practice-bijeenkomsten bespreken we de voortgang van de projecten met alle GDCI-deelnemers. Met een actieve intervisiemethode leren we van elkaars ervaringen en komen sneller tot resultaten.

De volgende Community of Practice-bijeenkomst is op:

 • Dinsdag 8 oktober, van 13.00 tot 17.00u bij het circulaire sportcomplex Het Binnenveld in Wageningen. Klik hier voor meer informatie.
Coaching

Wil je persoonlijk contact over de voortgang van de inkoopprojecten? Dat kan natuurlijk. Stuur een mailtje naar projectmanager Circulaire economie Marieke Wijbenga op m.wijbenga@mvonederland.nl.

Wegwijzer Circulair Inkopen

De Wegwijzer Circulair Inkopen beschrijft uitgebreid de stappen die je kunt doorlopen om je circulaire inkoopproject vorm te geven. De tool bevat veel tips voor concrete actie. We werken dit jaar aan een update. Als GDCI-deelnemer is je input van harte welkom! Zo is er op 6 maart 2019 een testsessie in Utrecht. Interesse? Mail naar Rosa Peek (PAINOo).

 

  Deelname aan leernetwerken Klimaatneutraal en Circulair inkopen

  Alle deelnemers aan de GDCI mogen ook gratis meedoen met de Leernetwerken Klimaat en Circulair Inkopen van PIANOo en RWS.

  Hoewel de focus in de Leernetwerken ligt op de inkoop door overheidsorganisaties, mogen bedrijven die onderdeel uitmaken van de GDCI ook deelnemen voor hun eigen inkooptrajecten. Relevante thema's en categorieën zijn: interne organisatie, impactmeting en monitoring en samenwerking met de markt, bouw, GWW, bedrijfskleding, kantoorinrichting en catering.

  De volgende Leernetwerken zijn op:

  • donderdag 26 september, van 9.30-17.00u
  • donderdag 7 november, van 9.30-17.00u

  Meer informatie vind je hier.